• 0
Sign in to follow this  
argyone

Mugen 1.1 - Portrait/Pallette Issue

Question

so i decided to go with the CVS3 HD Screenpack and started to costumize the portraits.
All of the charcters i edited worked finde but now i got one specific char , where his 9000,0 (small portrait) wont show properly.
Infite blanka (Blackchaos edit)

 

here is what i did :

Opened FF3 - made sure i have mugen 1.1 selected at the bottom. replaced port with png pic, clicked save, got to sff and saved as 1.1 (just to make sure) i also found some soltuions via google and i already added keymapping in the def and added remappal code on statedef 5900 .
the big port (9000,1) is working fine but this is what i get when i try to edit the small one :

 

c8f7c9d41bmugenzzz.png

 

any help on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

i tried multiple times to just replace it. after really deleting it, and adding it back it works now. must have something to do with the fact that the image is now at the very end of the sprites.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well probably you saved the sff after editing the portrait or was saved as a mugen 1.0 portrait.

First save the sff as 1.1 exclusive,second use the 9000,0 as 32 bit if it ask for conversion don't do it and save as it is without reorganizing and it should show up normally.

Remember mugen 1.1 has some advantages that 1.0 don't have and using 32 bit color pics is just one of them.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this